filmmaker & motion designer

Werkwijze

Begrijpen

Mijn kracht is dat ik goed weet waar de klant naartoe wil en welk gevoel en boodschap de videoproductie moet overbrengen bij de doelgroep om het gewenste resultaat op te leveren. Originele en creatieve ideeën gieren door mijn lichaam om elk project te laten stralen en te verfilmen. 

animator_overijssel2.jpg

Doelgroep

Als de wensen duidelijk zijn, doe ik research naar de doelgroep. Wat gaat er in hen om? Welke bijdrage gaat de videoproductie hen leveren? Welke vruchten plukken zij van de videoproductie? Welk verhaal gaat de doelgroep het meest raken? Na het begrijpen van de ontvanger behalen mijn videoproducties het maximale effect.

Vertalen

Schetsen, moodboards, voorbeelden worden uitgewerkt in een concept presentatie. Daarin staan een aantal verschillende visuele stijlrichtingen. Deze stijlkeuzes die ik voorbereid wordt gebaseerd op de input van de klant en het aangedragen script. Die in de meeste gevallen worden  ingesproken door een treffende voice-over die de kijker op een aangename en passende toon meeneemt in het vertellen en verhelderen van het verhaal.

storyboard.jpg
animator.jpg

Filmen en Animatie

De stijl, kleuren, tempo en script zijn bepaald.
De opnamen worden gepland en  de eerste animaties worden geproduceerd. In elke fase neem ik de klant mee in het proces. Samen vinken wij elke ronde af. Keer op keer is bewezen door helder en transparant te blijven communiceren wij samen treffende resultaten halen met verfilmingen en animaties die raken.

Camera