top of page

Animatie & Visuele effecten voor een App

Viperty-Move3-400px.gif

Voor de opwindende nieuwe app 'Viperty' nodigen we klanten uit om hun verhalen te delen over hoe deze revolutionaire tool problemen voor de doelgroep kan oplossen:

'Direct en toegankelijk advies, altijd en overal.'

Het sympathieke personage 'Viperty' is een verbluffend 2D-ontwerp en het is mijn missie om hem leven in te blazen en hem naadloos te laten communiceren in de gefilmde beelden met de acteurs.

 

Viperty moet kracht, bewustzijn, behendigheid en grenzeloze energie uitstralen. Dus, hoe laat ik de magie gebeuren? Tijdens het filmen plaatsen we zorgvuldig trackingmarkers waar het 2D-personage zal verschijnen. De getalenteerde acteurs volgen nauwkeurige instructies op van de regisseur hoe ze moeten kijken en reageren op de denkbeeldige plek waar de stickers zitten.

Viperty-Move3-400px.gif
dennie van dijk.jpg
3d animatie.jpg
motion design.jpg

Vervolgens integreerde ik het geanimeerde personage in de nabewerking vakkundig in de gefilmde wereld en synchroniseren we het perfect met de acteur.

 

Dit is een samenwerking met Higherview uit Harderwijk en we zijn altijd op zoek naar nieuwe en opwindende manieren om contact te maken met de doelgroep met behulp van onze unieke vaardigheden en visie.

 

Bent u enthousiast geworden van deze animatie, en wilt u zelf een kraakheldere video voor uw bedrijf en product? Wacht dan niet te lang en neem tijdig contact met mij op via.
 

+ 31 (0) 6 5200 7497

mail@dennievandijk.com

bottom of page