top of page

TOP 10
AI GENERATORS FOR IMAGE/ANIMATION
 

 

 

1. Midjourney
Midjourney is een tekst-naar-beeld-AI. Je kunt deze tool gebruiken om personages, objecten, locaties en omgevingen voor je animatie te maken. Ga naar de Midjourney Bot, typ een beschrijving en AI genereert de afbeelding die je nodig hebt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Audio2face
Audio2face is AI-aangedreven animatiesoftware van Nvidia waarmee je gezichtsanimatie kunt genereren op basis van audio. U kunt zelf een gesproken audiotrack opnemen of een professionele stemacteur inhuren voor een opname van hoge kwaliteit. Plaats een opgenomen nummer in de applicatie en zie hoe het 3D-gezicht tot leven komt.

 

 

 

3. DeepMotion
Met deze animatiesoftware kunt u uw 2D-video eenvoudig omzetten in 3D-animatie. DeepMotion maakt gebruik van AI-aangedreven markerless motion capture en real-time 3D body tracking. Hiermee kan de tool nauwkeurig de driedimensionale beweging van het hele lichaam reconstrueren, inclusief gezichts- en handbewegingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. RADiCAL
is AI-aangedreven 3D-animatiesoftware. Net als DeepMotion detecteert en reconstrueert RADiCAL 3D-bewegingen van het menselijk lichaam op basis van 2D-videocontent. RADiCAL leert en verbetert voortdurend, dus de kwaliteit van de 3D-animatie die door deze software wordt gemaakt, wordt ste
eds beter. 

 

 

 

 

 

5. DALL-EDALL-E
is net als Midjourney, de perfecte AI-tool om ideeën op te doen en inspiratie op te doen. Met behulp van tekstbeschrijving genereert DALL-E ongebruikelijke tekens, objecten, achtergronden en locaties. DALL-E is webgebaseerd en is toegankelijk in elke browser, dus je hebt geen Discord-account nodig zoals voor Midjourney.

ai.png
ai_text_to_animation.png
ai_radical.png
AI_deepmotion.png
ai_e.png
ai_GliaStar.png

6. GliaStar
is een
AI-aangedreven tool voor het maken van video's die mascottes kan animeren door middel van tekstinvoer. Deze tool is goed voor zeer eenvoudige karakteranimatie wanneer u snel een resultaat wilt krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is een teken kiezen en uw bericht typen. GliaStar zal binnen enkele minuten automatisch animatie genereren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Dream by Wombo.
Het beste voor beginners. Je kunt tekst omzetten in elke
gewenste afbeelding of foto. Het is als magie: typ wat je wilt. Kies een stijl (Realistisch, VFX, Anime, Avatar, Street Art enz.) en het wordt geschilderd door Dream.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Nachtcafé.studio
NightCafe Creator is een AI Art Generator-app met meerdere methoden voor het genereren van AI-kunst. Met neurale stijloverdracht kunt u van uw foto een meesterwerk maken. Met behulp van tekst-naar-beeld-AI kun je een illustratie maken van niets anders dan woorden op een pagina.

9. Synthesys X
Synthesys X is een Google Chrome-extensie die nieuwe afbeeldingen kan genereren op basis van de objecten en patronen die in een bepaalde afbeelding zijn gedetecteerd, rekening houdend met hun overeenkomsten en relevantie.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Pixray

Pixray is een project dat de kracht van AI gebruikt om alles wat bezoekers van de website zeggen aan te trekken. Van alledaagse objecten tot wilde fantasieën, de AI probeert een beeld in elkaar te maken op basis van niets meer dan teksten.

Dennie van Dijk.

ai_dream.png
nightcafe.webp
Synthesys.jpg
Synthesys.jpg
bottom of page