top of page

 

Welkom bij 'De Geheimelingen', een passieproject geboren na het spelen van De Weerwolven van Wakkerdam, Wie is de Mol? en het Maffia spel. De voorliefde voor avontuur, mysterie en uitdagende escape rooms werd aangewakkerd:

HIER MOET IK IETS MEE DOEN!  

Met een combinatie van creativiteit, strategisch denken, storytelling en enthousiasme heb ik 'De Geheimelingen' ontwikkeld voor iedereen die van avonturen houdt. Men krijgt een volledig verzorgd avontuur aangeboden, die hen nog lang zal bijblijven.

Mijn missie is om in enkele dagen dat het avontuur duurt een adembenemende bubbel te creëren waarin spelers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen, samen te werken, voor zichzelf op te komen en hun innerlijke speurder en strateeg te ontdekken.

Het gaat verder dan slechts een spel spelen; ik wil een gemeenschap van avonturiers en denkers opbouwen die samen de magie van 'De Geheimelingen' en fascinatie voor spelen en avonturen delen. Wij streven ernaar om deelnemers te inspireren om uit hun comfortzones te stappen, te laten verwonderen door onverwachte verrassingen, nieuwe vrienden te maken en zichzelf te overtreffen terwijl ze het mysterie van het spel ontrafelen.

Dank je voor je interesse in 'De Geheimelingen'. We kijken ernaar uit om je te zien bij de volgende editie! Waarbij je een reis vol raadsels, samenwerking, dubbele gedachten en opwinding tegemoet gaat. Samen gaan we de uitdaging aan en ontdekken we wat er schuilt achter de schijnbare stilte van het bos.


Dennie van Dijk

Experiences creator

'De Geheimelingen'

  • Facebook napraat en verslag
  • Instagram
  • Facebook pagina
  • LinkedIn Dennie
  • Youtube
  • TikTok
bottom of page