top of page

'De Geheimelingen'

Dennie van dijk.jpg

 

Welkom bij 'De Geheimelingen', een passieproject geboren na het spelen van De Weerwolven van Wakkerdam, Wie is de Mol? en het Maffia spel. De voorliefde voor avontuur, mysterie en uitdagende escape rooms werd aangewakkerd: Hier moet ik iets mee doen!

Een adembenemende bubbel creëren waarin spelers worden uitgedaagd

Met een combinatie van creativiteit, strategisch denken, storytelling en enthousiasme heb ik 'De Geheimelingen' ontwikkeld voor iedereen die van avonturen houdt. Men krijgt een volledig verzorgd avontuur aangeboden, die hen nog lang zal bijblijven.

Mijn missie is om in enkele dagen dat het avontuur duurt een adembenemende bubbel te creëren waarin spelers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen, samen te werken, voor zichzelf op te komen en hun innerlijke speurder en strateeg te ontdekken.

Het gaat verder dan slechts een spel spelen; ik wil een gemeenschap van avonturiers en denkers opbouwen die samen de magie van 'De Geheimelingen' en fascinatie voor spelen en avonturen delen. Wij streven ernaar om deelnemers te inspireren om uit hun comfortzones te stappen, te laten verwonderen door onverwachte verrassingen, nieuwe vrienden te maken en zichzelf te overtreffen terwijl ze het mysterie van het spel ontrafelen.

Dank je voor je interesse in 'De Geheimelingen'. We kijken ernaar uit om je te zien bij de aankomende editie! Waarbij je een reis vol raadsels, samenwerking, dubbele gedachten en opwinding tegemoet gaat. Samen gaan we de uitdaging aan en ontdekken we wat er schuilt achter de schijnbare stilte van het bos.

Linda_geheimelingen.jpg

Ze is geïntrigeerd door het psychologische effect van het spel

Linda's liefde voor spelletjes gaat verder dan het oppervlakkige vermaak. Ze is geïntrigeerd door het psychologische effect van elk spel, waarbij ze de complexiteit van de menselijke geest onthult door middel van intrigerende uitdagingen. Voor Linda is elke lach, elke frons, en elke doordachte blik een antwoord op een raadsel. Dus niemand komt weg met een smoesje bij Linda.

Ontmoet Linda: Overzicht en liefhebber van pschylogische spellen

 

Als oud deelneemster en winnaar van de allereerste editie in de rol als Geheimeling, weet Linda waarover ze praat. En draagt zij bij aan het concept en de uitvoering van elk weekend vol mysterie. Haar creativiteit kent geen grenzen, en ze weeft een web van intrige dat elke nieuwe groep uitdaagt en betovert. Geen twee Geheimelingen weekends zijn ooit hetzelfde, dankzij Linda's vermogen om telkens weer unieke en meeslepende ervaringen te creëren.


Annelienke:

Een bron van spelcreatie en mysterie


Als tweevoudige oud-deelneemster, vervulde Annelienke de rollen van zowel trouweling als geheimeling, en dit adembenemende spel heeft haar volledig in zijn greep. Zelfs
 

Maanden na de tweede editie voelt ze nog steeds de betovering van het spel
 

en ze erkent dat ze wellicht nooit helemaal uit deze mysterieuze bubbel zal ontsnappen. Een feit waar ze volledig ok mee is.

Annelienke speelt een indrukwekkende rol in het ontwikkelen van creatieve oplossingen en thema's die perfect passen bij de huiveringwekkende locatie van De Geheimelingen.

 

Haar schetsboeken zijn gevuld met intrigerende puzzels voor escaperooms en ideeën voor meeslepende verhalen. Thuis gaat haar creativiteit verder, waar ze regelmatig escaperooms creëert voor haar familie.

Annelienke_23.jpg

Het is niet verwonderlijk, gezien ze opgegroeid is in een familie waar spellen een belangrijke rol spelen. Hoe gaaf is dat? Haar wortels in een spelrijke omgeving hebben Annelienke gevormd tot de meesterlijke bedenker en genieter van spannende spelervaringen die ze vandaag is.

  • Facebook napraat en verslag
  • Instagram
  • Facebook pagina
  • LinkedIn Dennie
  • Youtube
  • TikTok
bottom of page