top of page

3D Animatie Oreon

Een ruimte creëren die nog niet bestaat met 3D animatie.

Samen met GIG uit Breda ben ik verantwoordelijk voor het eindbeeld in deze sfeervolle film voor Oreon. In dit eindbeeld heb ik een 3D omgeving gecreëerd waarin een lopende acteur is geplaatst door middel van een greenscreen opname. Door middel van animatie kan ik

ruimtes, interieurs en objecten creëren die nog niet bestaan, maar wel bedacht zijn in een concept of voor start-up bedrijven. Dit is de kracht van animatie om dit te realiseren. Ik begrijp wat de klant wil en kan goed tussen de regels doorlezen waar de klant opzoek naar is, om dit vervolgens om te zetten in krachtige projecten.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van 3D-animaties en motion graphics. Mij doel is om de boodschap van onze klanten krachtig en visueel over te brengen. Ik maak gebruik van de nieuwste technieken en software om de best mogelijke resultaten te bereiken. Ik kan u helpen bij het maken van animaties voor uw bedrijf, product of merk. Ik ben ook beschikbaar voor samenwerkingen met andere creatieve bureaus en productiehuizen.

Of u nu op zoek bent naar een animatie voor uw website, een promotiefilm voor uw product, of een introductievideo voor uw bedrijf, ik heb de kennis en expertise in huis om uw project naar een hoger niveau te tillen.

Dus bent u op zoek naar een professionele en creatieve partner voor uw animatieprojecten? Neem dan contact met mij op en ontdek hoe wij uw ideeën tot leven kunnen brengen met mijn animatie- en motion graphics-vaardigheden.

mail@dennievandijk.com 

+ 31 (0) 6 5200 7497

Oreon_motion design.jpg
bottom of page