top of page
verraders.jpg

RESERVEER HIER INDIVIDUEEL
VOOR EDITIE 3

Datum: wordt aangekondigd in september 2023
Locatie: Eerderbos Ommen (Overijssel)
Speelweekend: donderdagavond 19u t/m zondagmiddag
Deelnemers: +/- 14
Winnaar: €400,-
Afvallers mogen verblijven in het schimmendorp

 

 • Facebook napraat en verslag
 • Instagram
 • Facebook pagina
 • Youtube
 • TikTok

Mooie Finale prijs

Meeslepende
ervaring

Bucketlist
herinneringen

Herinnerings
ketting

Meedoen als individu of samen met iemand die je kent

Tijdens het Geheimelingen wordt de tijd verdeeld met activiteiten, maaltijden en stemrondes. Deze zijn zo gepland dat er per dag gemiddeld 3/4 spelers afvallen. Deze frequentie zorgt voor een dynamisch verloop van het spel, waarbij de spanning voortdurend toeneemt.

Maar maak je geen zorgen als je wordt geëlimineerd, je krijgt de keuze om naar huis te gaan of naar het 'Schimmendorp' te gaan.

Tijdens de eerste avond van 'De Geheimelingen' ontvang je meer informatie hierover.

Kortom, het avontuur stopt niet wanneer je wordt geëlimineerd. Het Schimmendorp biedt een nieuwe dimensie aan het spel, waarin zelfs afvallers nog steeds een rol kunnen spelen.

schimmendrop.jpg

RESERVEREN INDIVIDUEEL

Bedankt voor je reservering! Wij bevestigen uw reservering binnen enkele uren via het opgegeven emailadres. 

Volg hier de avonturen

Donker hout

ERVARINGEN

Rianne (Groningen)

Linda (Flevoland)

Een geweldig avontuur op een sprookjesachtige locatie! Alles was top geregeld, en ik had me opgegeven als 'geheimeling' en ben ook daadwerkelijk gekozen. Het is gelukt alle trouwelingen te elimineren! Gewonnen dus :)

Dikke aanrader.

00:00 / 00:36

Interessant en uitdagend! Lekker divers! De live game in Ommen was echt super vet! Echt een belevenis. Onwijs leuk en knap bedacht allemaal

Corina (Overijssel)

Er zijn avontuurlijk activiteiten bedacht voor ieder wat wils en het mooiste is dat je er geen Rambo-conditie voor nodig hebt. Het eten is ook gezond en lekker. 

00:00 / 00:24
 • Facebook napraat en verslag
 • Instagram
 • Facebook pagina
 • Youtube
 • TikTok

'De Geheimelingen' is een Real Life spel waarbij
een aantal spelers binnen een grotere groep in het geheim worden aangewezen als 'geheimelingen (bedriegers)'.

'De Geheimelingen' krijgen de taak om de rest 'trouwe' spelers één voor één te elimineren.

Maar niemand weet wie de geheimelingen zijn!
De rest 'trouwe' spelers heeft de taak om samen te werken en de geheimelingen te verdenken, te betrappen en te elimineren.. Waar wat doe je als je er achterkomt dat jouw vertrouwenspersoon een geheimeling blijkt te zijn?

Als 'Geheimeling' of trouweling, heb je het doel om de finale te halen en ervandoor te gaan met de eeuwige roem en het mooie geldbedrag met twee nullen! Elke deelnemer krijgt een herinnerings ketting en mag een plek op de Wall of Fame uitkiezen.​

Vind jij een weg langs vertrouwen, list & bedrog? Schrijf je dan hieronder in als individu of op de gele knop als groep

Wat is 'De Geheimelingen' ?

 • Facebook napraat en verslag
 • Instagram
 • Facebook pagina
 • Youtube
 • TikTok
geheimelingen.jpg
verrader.jpg

Locatie en faciliteiten

Een betoverende locatie, omringd door majestueuze kastelen en een mysterieus bos, waar avontuur en instinct samenkomen! Stap in een wereld van spanning en beleef niet alleen het hoofdspel, maar ook unieke activiteiten doordrenkt met elementen van storytelling, spannende escape-avonturen en uitdagende quizzen (waarvoor geen enorme conditie vereist is).

 

De compleet verzorgde ervaring biedt niet alleen overnachtingen, maar ook heerlijk gezond eten en verrukkelijke koffie.

Tijdens uw verblijf worden er drie heerlijke maaltijden per dag klaargemaakt, en er staat altijd een tafel klaar met versnaperingen en drankjes voor tussendoor (geen alcohol toegestaan). We houden rekening met allergieën en vegetarische wensen, zolang u dit aangeeft bij uw reservering. Bij ons draait alles om een onvergetelijke en zorgeloze ervaring, waarbij u volledig kunt genieten van het avontuur en alle verrassingen die het in petto heeft.

 

Klaar om uw instinct te prikkelen en het mysterie te ontrafelen? Reserveer dan nu een datum om met je vriendengroep, collega's of familie dit avontuur aan te gaan! Of schrijf je in als individu voor onze mix edities!
 

Heb je nog vragen over De Geheimelingen of wil je meer informatie ontvangen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Wacht niet langer en reserveer nu het avontuur van je leven!

bottom of page