top of page

EEN UNIEKE ESCAPE ROOM BELEVING BIJ JOU THUIS

Reserveer een complete escape box inclusief alle benodigdheden voor een meeslepende escape room-ervaring in jouw eigen huis of op een locatie naar keuze. De box bevat audiovisuele elementen, uitdagende puzzels, enigmatische objecten en een eenvoudige handleiding om de escape room binnen slechts 8 minuten speelklaar te maken.

HIER VIDEO CONTENT

Escape rooms voor thuis

Check beschikbaarheid

SELECTEER JE DATUM

ESCAPE ROOMS HUREN VOOR THUIS

escaperoom huren2.jpg

HET KWADE OERWOUD

MOEILIJKHEIDSGRAAD

KIES EEN ESCAPE ROOM

Maak een keuze uit een van onze escape room belevingen. We hebben escape room boxen voor volwassenen en voor kinderen. Een leuke activiteit voor een vriendenavond, familiedag of kinderfeestje.

HOE HET JOU UITKOMT

Huur de escape room box hoe jij dat wilt. Het is mogelijk om het heen en weer te verzenden of om de box op te halen en terug te brengen bij ons (in Hollandscheveld).

Binnen 10 minuten opgezet

Geen gedoe of uren lange voorbereiding. Onze escape room belevingen zijn zo opgebouwd dat je in 10 minuten de hele ruimte hebt ingericht en klaar bent voor actie.

60 minuten speeltijd

Een compleet uur spanning en sensatie. Met beeld, geluid en echte voorwerpen tover je jouw woonkamer om tot een levensechte escape room.

GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Boek nu jullie escape avontuur !

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

Guus Danen

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Truus Nijenhuis

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Linda Knoefbakker

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

ESCAPE ROOMS OP LOCATIE

Levensechte Codekrakers escape rooms voor thuis of op locatie. Met onze escape room boxen verander je binnen 10 minuten jouw huis, woonkamer of bedrijfslocatie om in een escape room! Kinderfeest escape rooms, escape rooms voor 10 volwassenen of escape rooms voor 100 personen op locatie. De Codekrakers escape room boxen bieden voor alles een uitkomst. Huur gemakkelijk en eenvoudig een kant-en-klare escape room bij jouw thuis of op locatie. Al vele groepen hebben binnen de tijd onze escape mysteries opgelost. Kan jij de highscore tijden verbeteren?

Kinderfeestjes escape room

Een escape room kinderfeest thuis is geen probleem met de escape room boxen Vlucht 523 of Het vlogmysterie. Lukt het de kinderen thuis om het vliegtuig te redden en de stroom te repareren? Of vinden ze binnen de tijd de verdwenen vlogger Saar die bezig is met een Challenge?  Haal met de escape room box eenvoudig een kinderfeest in huis voor kinderen tussen de 9-12 jaar of 11-14 jaar. Bekijk ook de 5 redenen waarom een escape room kinderfeest een goed idee is!

Volwassen escape rooms voor thuis

De escape room boxen zijn erg leuk voor bijvoorbeeld vriendengroepen, sportteams, familiedagen of gewoon een gezellige avond escapen met volwassenen thuis. Met een extra escape room of extra spelronde kan je in huis gemakkelijk de escape room met 10 volwassenen spelen. Kies een escape room, vul de speeldatum en het aantal escape rooms in en reserveer direct jouw escape room voor thuis!

Escape rooms met grote groep op locatie

Met een grote groep, jouw bedrijf een escape room spelen op locatie? Als teambuilding of gewoon als leuke escape activiteit bij een kerstborrel? Speel gemakkelijk met 25, 30 of zelfs 100 personen onze escape rooms op locatie. Hier vind je alle hulp die je nodig hebt bij het organiseren van een escape room activiteit voor een grote groep of vraag hier een offerte aan.

GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Wij gaan de uitdaging aan

bottom of page