filmmaker & motion designer

Diensten

animator_motion_design.jpg

Regie

Sterke en originele creatieve ideeën gieren door mijn lichaam om verfilmd te worden. Mijn kracht is dat ik goed kan luisteren naar de klant en ik direct al een goed beeld krijg tussen de regels door wat de klant wil, en vooral weet welk gevoel de klant wil overbrengen. Als regisseur kan ik waar nodig een team van freelancers aanspreken die voor elke project grootte schaalbaar is. Naast commerciele projecten creer ik ook passie projecten die mijn innerlijke wereld reflecteren via film.

animator_motion_design_explainer2.jpg

3D-Animatie

Naast het treffend verfilmen van ideeën kan ik met 3D-animatie innovatieve ideeën visualiseren van de klant en het onmogelijke inzichtelijk en tastbaar maken voor de doelgroep. Om hiermee samen dromen te verwezenlijken en de doelgroep effectief te raken en informeren.

animatie_motion_design_explainer.jpg

2D-Animatie

Op een luchtige manier informatie communiceren naar de doelgroep kan heel effectief met 2D- Animatie. Ondersteunt met audio en voice-over krijgt het een bondig en pakkend verhaal die de kijker amuseert en dat is wat je wilt als onderneming en merk!

drone_dronepiloot_dronepilot_2.jpg

Drone

Magische beelden uit de ogen van een adelaar, verfilmen wij dromen van de klant. Met drone beelden creer je overzicht en kun je de schoonheid van het landschap inzichtelijk maken waarbij de kijker op onmogelijke plekken komt.

cameraman_dop_regisseur_2.jpg

Camera

Diepgaande en losmakende verhalen vertalen naar bewegend beeld. Daarbij maak ik gebruik van diverse filmtechnieken om de boodschap over te brengen die raakt. Verfilmingen met oog voor detail, licht en compositie hebben een maximale impact op de emotie van de doelgroep. Met de nodige regie vaardigheden wordt het vooraf bedachte script met de klant doeltreffenf verfilmd op mooiste locaties.